Datoví a systémoví správci (Bohumín)

BONATRANS GROUP a.s. nabízí v Bohumíně volnou pracovní pozici "Datoví a systémoví správci". Nástupní mzda je 50 000 – 54 000 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
Datoví a systémoví správci
Obor(y):
Informační technologie
Obec:
Bohumín
Mzda:
50 000 – 54 000 Kč
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Minimální vzdělání:
ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Adresa pracoviště:
BONATRANS GROUP a.s.
Revoluční 1234
73581

Další informace o volném místu

Budete dohlížet a zajišťovat bezproblémový provoz systému pro pokročilé plánování výroby. Budete řešit problémy v datové výměně mezi ERP systémem a plánovacím systém, rovněž chyby v plánovacím systému a řešit jejich nápravu. Budete intenzívně spolupracovat s ostatními kolegy na zlepšování funkčnosti plánovacího systému a zvyšování efektivity plánovacích procesů. Za oblast datového skladu a manažerského informačního systému budete vytvářet nové reporty v oblasti výrobní logistiky.

Pro tuto pozici potřebujete: SŠ nebo VŠ vzdělání v oboru systémové inženýrství, informatika nebo příbuzné, velmi dobrá znalost SQL (výhodou Oracle), analytické schopnosti a komunikační dovednosti, základní znalost procesů ve výrobní společnosti, zkušenosti s jakýmkoliv plánovacím systémem výhodou, zkušenosti s budování datového skladu (Microsoft SQL) a manažerským informačním systémem jsou výhodou, ochotu a vytrvalost učit se nové technologie, softwarové systémy a výrobní/plánovací procesy.

Zaměstnanecké výhody: zajímavá práce v mezinárodní dynamické společnosti, možnost odborného rozvoje a vzdělávání, motivující mzdové ohodnocení včetně zaměstnaneckých výhod dle platné Kolektivní smlouvy.

Způsob kontaktu: zasílat životopisy na e-mail.

Kontakt na zaměstnavatele

Renáta Závěšická
referent personalistiky
telefon: 778 408 516
email: kariera@ghh-bonatrans.com

BONATRANS GROUP a.s.
Bohumín
73581

telefon: 597083112
email: kvetuse.hruba@ghh-bonatrans.com


Poslední změna: před 1 rokem